29/11/2020

Άθλος Κιλκίς: Φιλικά σπάρινγκ με συλλόγους

Φιλικά σπάρινγκ για τους αθλητές των συλλόγων

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Ο Άθλος Κιλκίς διοργάνωσε φιλικά σπάρινγκ με συλλόγους στην έδρα του.  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του κορωναϊού covid – 19 που έχει θεσπίσει η Ελληνική Πολιτεία και ο ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Οκτωβρίου 2020 στο Κιλκίς και στον καλαίσθητο χώρο του GOLDEN ATHLOS STADIUM φιλική αγωνιστική συνάντηση Σπάριγκ kick boxing.

O A.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ υποδέχθηκε στην πόλη μας αθλητές από τους συλλόγους ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, Α.Σ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΝΕΑ ΦΛΟΓΑ, Α.Σ. ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΕΑΜ και ΜFS MARTIN Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων kick boxing που έδωσαν μια ευχάριστη αθλητική νότα εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας λόγω πανδημίας.

Και για ακόμη μια φορά ήταν απολύτως επιτυχημένη η αθλητική εκδήλωση δείγμα της μεγάλης εμπειρίας των διοργανωτών. Οι αγώνες ήταν μια καλή ευκαιρία για τους αθλητές και τους προπονητές για να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας αλλά και το κατά πόσο η πανδημία έχει επηρεάσει το αγωνιστικό επίπεδο μιας και είναι δύσκολη η πραγματοποίηση επίσημων αναμετρήσεων.

Στη φιλική συνάντηση συμμετείχαν αθλητές όλων των ηλικιών και λόγω της φύσης των αγώνων δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστική δίπλωμα σε όλους ανεξαιρέτως τους αγωνιζόμενους.

Οι επικεφαλής των ομάδων που έλαβαν μέρος στην φιλική συνάντηση Σπάριγκ kick boxing εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Α.Σ. ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ και τα συγχαρητήρια τους προς τον κ. Κ.Πουντζουκίδη για την άψογη και υψηλού επιπέδου διοργάνωση των αγώνων. Ανανεώνοντας το ραντεβού τους με επίσημο χαρακτήρα μόλις η ανθρωπότητα και η επιστήμη καταφέρει να αντιμετωπίσει επιτυχώς τον φονικό ιό.

Ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους τους αθλητές και στους συμμετέχοντες, στην φιλική αναμέτρηση, συλλόγους ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Α.Σ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΝΕΑ ΦΛΟΓΑ, Α.Σ. ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΕΑΜ, MFC MARTIN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».