07/03/2021

Άθλος Κιλκίς: Πρωτιά για Πιλιτσόπουλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Muay Thai

Σημαντική επιτυχία για τον σύλλογο

Μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο του Άθλου Κιλκίς στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με τον Άγγελο Πιλιτσόπουλο να κατακτά την πρώτη θέση. Αναλυτικά:

Μια μεγάλη επιτυχία επεφύλαξε για τον Άθλο Κιλκίς η διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος Muay Thai που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 24 & 25 Οκτωβρίου στην Αθήνα (Αργυρούπολη, γυμναστήριο Ολυμπιας).

Ο 13χρονος αθλητής μας Άγγελος Πιλιτσόπουλος κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των -58kgr εκπροσωπώντας επάξια τόσο τον Άθλο όσο και το νομό Κιλκίς .

Η επιτυχία του νεαρού πρωταθλητή είναι ακόμη πιο σπουδαία αν αναλογισθεί κανείς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει επιτευχθεί (ελέω πανδημίας) αλλά και για το γεγονός ότι προήλθε με τη δεύτερη μόλις συμμετοχή του σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ολα αυτά καταδεικνύουν – όπως και οι απόψεις των προπονητών του Άθλου- ότι πρόκειται για έναν πολύ εξελίξιμο αθλητή με δυνατότητες και προοπτικές για επιτυχίες και μια σταθερή και αξιόλογη σταδιοδρομία στα ρινγκ του Muay Thai . Μετά το πέρας των αγώνων  ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον αθλητή του συλλόγου μας. Με την  κατάκτηση αυτής της πρώτης θέσης στην κατηγορία του Elite -58 κιλά ο αθλητής μας, αποκτά  αυτόματα το εισιτήριο για την συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα.  Συγχαρητήρια λοιπόν γι’ αυτήν την εξαιρετική επίδοση».

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς εκφράζει στον αθλητή Άγγελο Πιλιτσόπουλο που ανήκει στο δυναμικό του συλλόγου, τα συγχαρητήρια του για την μοναδική επιτυχία του να κατακτήσει την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Αθήνας. Μπράβο Άγγελε πάντα ψηλά.