O Γιώργος Περγιάλης τα λέει όλα για το «Boyka Athens Warrior Spirit»

O Γιώργος Περγιάλης τα λέει όλα για το «Boyka Athens Warrior Spirit»

Το «Boyka Athens Warrior Spirit» είναι πανέτοιμο να παρουσιαστεί στους φαν.


Ο Γιώργος Περγιάλης μίλησε για το «Boyka Athens Warrior Spirit» και όλα όσα πρόκειται να συμβούν.

-Κε. Περγιάλη, είμαστε μόλις 2 ημέρες από το μεγαλύτερο martial arts event της χρονιάς. Είναι όλα έτοιμα;

«Πράγματι ο καιρός έφτασε. Πέρασαν έξι μήνες με ατελείωτη δουλειά από όλη την διοργανωτική ομάδα, προετοιμασίες, ξενύχτι, επαφές, ρυθμίσεις.

Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό σημείο αλλά ως διοργανωτής δεν πρέπει να πάψω να προσπαθώ για το καλύτερο μέχρι και την στιγμή που θα αποχαιρετήσουμε τους VIP Guests μας για την επιστροφή τους έδρα τους.»

-Έχουμε δει ότι οι δράσεις δεν περιορίζονται μόνο σε ένα σεμιναριακού τύπου εκπαιδευτικό μέρος. Τι είναι αυτό που κάνει αυτή τη διοργάνωση να ξεχωρίζει;

«Το πρόγραμμα είναι ένα ψηφιδωτό δράσεων που ξεκινούν να κλιμακώνονται από την Πέμπτη 5 Ιουλίου και φτάνουν μέχρι και το Σάββατο 7 Ιουλίου. Μέσα σε αυτό το διάστημα βλέπουμε την τελετή βραβείων (Martial Arts Awards 2018) τις εκπαιδεύσεις του σεμιναρίου την ιδιαιτερότητα των οποίων θα πούμε στην συνέχεια, και φυσικά ένα φαντασμαγορικό martial arts show που θα ικανοποιήσει όλους όσους έρθουν να το δουν.

Πιστεύω ότι αυτό το μπουκέτο των δράσεων θα ικανοποιήσει όχι μόνο τους αθλητές του χώρου των δυναμικών αθλημάτων αλλά και τον κάθε ένα απλό θεατή που είτε θα θελήσει απλά να δει από κοντά τους καλύτερους των καλυτέρων είτε και να δοκιμαστεί στο νέο concept που λανσάρουμε με το event αυτό.»

-Ακούσαμε γι’ αυτό το concept. Μπορείτε να μας πείτε κάτι παραπάνω;

«Πρόκειται για εντελώς πρωτοπόρο concept το οποίο προωθεί η (phi) Enterprises.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες, εκπαιδεύσεις (boot camp) και δοκιμασίες που θα κορυφωθούν σε μεγάλη εκδήλωση στο προσεχές μέλλον και πάλι με την παρουσία Hollywood movie star, θα ανακαλύψουμε τις καλύτερες ομάδες αλλά και μεμονωμένους ταλαντούχους όλων των ηλικιών (the Best of the Best) οι οποίοι πέραν των χρηματικών βραβείων που θα διεκδικήσουν θα έχουν την δυνατότητα εφόσον το επιθυμούν να χρησιμοποιηθούν σε σκηνές δράσης σε κινηματογραφικές παραγωγές στο μέλλον.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σε όλους σε ειδική ενημέρωση πολύ σύντομα.

Ποιοι καλύτεροι λοιπόν για να θέσουν τις βάσεις στην εκπαίδευση Martial Arts/Fight scenes/stunt coordination από τους δύο έμπειρους VIP Guests του event οι οποίοι θα μοιραστούν με όλους όσους θα συμμετέχουν τις γνώσεις τους πάνω στα αντικείμενα αυτά. 

Ομάδα με πεπειραμένα στελέχη παραγωγών θα σημειώνει καθόλη την διάρκεια των εκπαιδεύσεων τα πρόσωπα που θα ξεχωρίσουν…»

-Κάποιες παραπάνω οδηγίες σχετικά με αυτές τις εκπαιδεύσεις μπορούμε να έχουμε;

«Φυσικά. Κατ’ αρχήν να πω ότι μπορούν να πάρουν μέρος όλοι και όλες, με ή χωρίς εμπειρία στις πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα. Όσον αφορά στα ηλικιακά όρια αυτά δεν υπάρχουν. Απλά θα πρέπει να προσέξουν οι ανήλικοι οι οποίι θα πρέπει να προσέλθουν με τον νόμιμο κηδεμόνα τους. Μπορούν να προσέλθουν είτε συγκροτημένες σχολές/σωματεία/γυμναστήρια είτε απλές παρέες φίλων οι οποίοι επιθυμούν να εκπαιδευτούν και να διαγωνιστούν μαζί είτε φυσικά μεμονωμένα πρόσωπα.

Είναι ευπρόσδεκτοί όλοι ακόμα και αν προέρχονται από τον χώρο του χορού, ασκούνται στο parkour ή ενόργανη γυμναστική ή extreme sports ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να δώσει στοιχεία σε σκηνές δράσης

Το μόνο που χρειάζεται είναι η φλόγα στην καρδιά και η προσπάθεια…

Το κεντρικό show έχει στοιχεία από τα παλιά Budo festival που γνωρίσαμε στην Αθήνα την δεκαετία ’90 ή πρόκειται για ένα εντελώς νέο concept;

Μα φυσικά έχει στοιχεία των πάλαι ποτέ πετυχημένων budo gala/ budo festival που γνώρισε η ΑΘΗΝΑ στις δεκαετίες ‘80s και ‘90s. Απλά σήμερα όλα έχουν αλλάξει και τρέχουν με διαφορετική ταχύτητα. Το λέω με απόλυτη γνώση διότι ας μην ξεχνάμε ότι είχα την τύχη και την τιμή να διοργανώσω πολλά από εκείνα τα πετυχημένα festivals και είχα την χαρά να συνεργαστώ με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου των πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα της εποχής αλλά και ξένους καλεσμένους.

Σήμερα όμως αυτό που γίνεται ξεπερνάει τα όρια της Ελλάδας. Η Elite Boxing TV με ένα τεράστιο τηλεοπτικό κοινό σε 145 χώρες και με πάνω από 800 εκατομμύρια θεατές στις 5 Ηπείρους, θα προσφέρει στο show της ΑΘΗΝΑΣ την ευκαιρία να γίνει γνωστό σε όλο τον Πλανήτη live. Καταλαβαίνετε λοιπόν ποια είναι η δυναμική των festival σήμερα.

Αυτή την πρόκληση λοιπόν την παίρνουν στην πλάτη τους τα μεγαλύτερα ονόματα των Ελληνικών πολεμικών τεχνών που έχουμε σήμερα.

Είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.»

-Ποιοι θα συμμετέχουν;

«Από την αρχή της διοργάνωσης όλη η επιτροπή αλλά και όλοι όσοι βοήθησαν στην υλοποίηση, κάναμε ένα μεγάλο άνοιγμα στον χώρο και απευθύναμε πρόσκληση σε όλα τα συστήματα, σε όλους τους δασκάλους σε όλους τους αθλητές να έρθουν να ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητες και τις λεπτομέρειες και να δουν πως και που θα μπορούσαν να εμπλακούν.

Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη και αυτό ήταν πολύ ενθαρρυντικό.

Βέβαια είχαμε μία μικρή αναποδιά με την αναγκαία αλλαγή στην ημερομηνία που μας υποχρέωσε ο VIP Guest, Scott Adkins η οποία οφειλόταν στα γυρίσματα της νέας κινηματογραφικής παραγωγής IP MAN 4 η οποία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και στην οποία συμμετέχει πρωταγωνιστικά ο καλεσμένος μας δίπλα στον Donnie Yen.

Παρόλα αυτά όμως όλα πήγαν καλά και ο σχεδιασμός απλά μετακινήθηκε λίγο.»

-Από πού μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ή να ενημερωθούν για τις άλλες δράσεις;

«Τα εισιτήρια για το κεντρικό show της Παρασκευής μπορούν να τα προμηθευτούν από τους δικτυακούς τόπους:

www.public.gr (&) www.ticketservices.gr

Τώρα όσον αφορά στις εγγραφές για τις εκπαιδεύσεις και τις δοκιμασίες οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν σύντομα με τα τηλέφωνα 697-3013303 (ή) 694-9607250 ή μέσω email στα: info@hekoba.net (ή) hekoba@gmail.com»