06/12/2019

Το CASTLE Gladiators 5 επιστρέφει

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Επιστρέφει το Castle Gladiators 5.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Για πέμπτη συνεχή χρονιά το κορυφαίο Paphos Thai Boxing & MMA Fight Club παρουσιάζει το αναβαθμισμένο και με ακόμα πιο δυνατές εμφανίσεις αθλητών, το “CASTLE Gladiators 5”.

H φετινή διοργάνωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας W.K.F., επιστρέφει στις 26 Ιουλίου, στην καταπράσινη παραλία Atlantida Beach στην Γεροσκηπου της επαρχίας Πάφου.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους κυπρίους Elite αθλητές θα συμμετάσχουν και αθλητές από αρκετές χώρες όπως Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρωσία, Κονγκό, Συρία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Η διοργάνωση θα φέρει αντιμέτωπους τους καλυτέρους Κύπριους αθλητές στο Muay Thai, Kickboxing & MMA. Στα δυο κυρίως παιχνίδια της βραδιάς θα έχουμε τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου της W.K.F. όπου ο αθλητής του (Paphos Thai Boxing & MMA Fight Club) Δημήτρης Τζειρανίδης , σε έναν αγώνα Muay Thai, θα αντιμετωπίσει τον σκληροτράχηλο Ehsan Khurshid του γνωστού Petchnoi Muay Thai Academy στο Λονδίνο και ενός International τίτλου της W.K.F. μεταξύ του ταλαντούχου Λούκα Τρύφωνος από το Fight & Fitness Co. , σε έναν αγώνα Κ1, ενάντια στον πρωταθλητή Βουλγαρίας Georgi Rusev από το Boil Fight Club στην Βάρνα.

Προπώληση εισιτηρίων: (12 ευρώ και 30 ευρώ VIP με φαγητό και ποτό) Φούρνοι Παπαντωνίου στις περιοχές Αποστόλου Παύλου 41 και Λεωφόρο Ελλάδος 66, μέσω της σελίδας μας στο Facebook (Paphos Thai Boxing & MMA Fight Club) και τηλεφωνικώς 99461343. * Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:15.

Οι αγώνες αρχίζουν στις 20:45. Οι αγώνες θα καλύπτονται τηλεοπτικά από το 7Sports TV ,όπου θα μεταδοθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ως επίσης και από το τηλεοπτικό κανάλι B1BTV της Βουλγαρίας! ** Η διάσκεψη τύπου και το ζύγισμα των αθλητών θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου, στις 17:00, στο ξενοδοχείο Almyra Hotel στην κάτω Πάφο, παρουσία φωτογράφων και τηλεόρασης, όπου θα είναι ανοικτή για το κοινό. Πληροφορίες όσο αφορά την διοργάνωση μπορείτε να βρείτε μέσω της σελίδας μας στο Facebook (Castle Gladiators 5) ή στο τηλ 99461343″.