Το πέμπτο πρωτάθλημα Kali- Arnis- Eskrima στο Open Championship

Το πέμπτο πρωτάθλημα Kali- Arnis- Eskrima στο Open Championship

Στις 17 Μαρτίου 2018 στο Open Championship στο Περιστέρι, θα λάβει χώρα ,υπό την αιγίδα της ΕΟΦΙΠΟΤ, το 5ο Kali-Arnis-Eskrima Εθνικό Πρωτάθλημα. Αναλυτικά το δελτίο του Scorpion Fight Club:


«Οι αγώνες φιλιππινέζικων τεχνών είναι από την φύση της τεχνοτροπίας  τους OPEN αγώνες όσον αφορά 1) ηλικία(άνω των 18),  2)το βάρος(χωρίς κατηγορίες βάρους)και 3) το επίπεδο(χωρίς διαχωρισμό επιπέδου). Όσον αφορά το φύλο όταν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών διαχωρίζονται οι κατηγορίες σε Άνδρες-Γυναίκες αλλιώς η κατηγορία είναι κοινή.

Για τις κατηγορίες ανηλίκων έως και  14 χρονών η μόνη κατηγορία που επιτρέπεται να συμμετάσχουν είναι αυτή του  μονού ραβδιού (με σύστημα Πόντων) καθώς οι αγώνες  με μαχαίρι απαγορεύονται σε αυτές τις ηλικίες.

Στην χώρα μας η πλειοψηφία των  αδελφών τεχνών απαγορεύουν συνολικά την εκπαίδευση μαχαιριού κάτω των 15(και κάποιες κάτω των 17). Από 15 έως 18 επιτρέπεται και η συμμετοχή σε μία κατηγορία λεπίδας αυτή του μεγάλου μαχαιριού(με σύστημα πόντων).

Οι αγώνες θα χωριστούν σε ενήλικες και ανηλίκους… Οι ανήλικοι διαγωνίζονται στην κατηγορία του μονού ραβδιού(Padded Stick) με καταμέτρηση πόντων(Point Fighting) ενώ οι κατηγορίες των ενηλίκων θα είναι:

Point Fighting:

1) Single Stick

2)Single Blade

3)Double Blade

Full Contact: 4)Single Stick 5)Single Blade “Killshots”

Η Ε.Ο.ΦΙ.ΠΟ.Τ. καλεί όλα τα μέλη της συλλόγους να δώσουν το παρόν και να στηρίξουν το  5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kali-Arnis-Eskrima τον Μάρτιο του 2018 στο  Περιστέρι Αττικής».