Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας φόρεσε τα γάντια του

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας φόρεσε τα γάντια του

Τo νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας μιλάει για όλα αποκλειστικά στο Kingsport.gr και στους Γιάννη Δρόσο και Δημήτρη Μαγγανάρη.


Λίγο πριν περάσει το… κατώφλι ως ποδοσφαιριστής των ‘’ερυθρολεύκων’’, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δίνει την πρώτη του συνέντευξη και αναφέρεται στον νέο σταθμό της καριέρας του, για το αν νιώθει έτοιμος με τις νέες απαιτήσεις και δηλώνει στους φίλους του Ολυμπιακού ότι θα δώσει το 100%.

Επίσης, ευχαριστεί το ‘’σχολείο’’ Πανιώνιο για τις εμπειρίες και τη στήριξή του, αποκαλύπτει την πιο έντονη συναισθηματικά στιγμή που έζησε με τον Ιστορικό και τονίζει να συνεχίσει το διαφορετικό στυλ που δίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακόμη, εκφράζει ως διεθνής πλέον, το πώς ένιωσε μόλις άκουσε για την κλήση του στην Εθνική, ενώ θα ήθελε να συνεχίσει να βοηθάει και εξέφρασε την άποψη του για τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Τέλος, μιλάει για το ξεκίνημα της καριέρας του και το δρομολόγιο που ακολούθησε από την Κεχρινιά Βάλτου μέχρι σήμερα στον Ολυμπιακό, για τα άτομα που τον στηρίζουν, για το πόσο δύσκολο να συνδυάζει το Πανεπιστήμιο με το ποδόσφαιρο, αλλά και για το ξεχωριστό χόμπι του την Πυγμαχία που τον βοηθάει στην προπόνησή του!

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Γιώργου Μασούρα στο Kingsport.gr: