02/05/2024

Τα… μάτια των μυστικών υπηρεσιών στον McGregor!

Σύμφωνα με τα ιρλανδικά Μέσα που μεταδίδουν τη συγκεκριμένη είδηση εδώ και μερικές ώρες ο Conor McGregor ο παγκόσμιος πρωταθλητής του UFC στις ΜΜΑ έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών και συγκεκριμένα των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας!

Όπως διαβάζουμε στα ειδησεογραφικά της πατρίδας του Conor οι μυστικές υπηρεσίες έχουν στρέψει το βλέμμα τους πάνω του καθότι τους έκανε… περίεργους το γεγονός ότι ο σούπερ σταρ φωτογραφίζεται και βγάζει βίντεο με αυτόματα πολεμικά όπλα…

Ναι, αυτό δεν αποτελεί είδηση καθότι ο McGregor έχει «ανεβάσει» και βίντεο που πυροβολάει με «ούζι» αλλά αυτό που παραξένεψε περισσότερο τους ομοσπονδιακούς είναι η φωτογραφία με την κουκούλα και το αυτόματο όπλο που ξεπροβάλει από την καινούργια BMW του Ιρλανδού.

Πάντως το περιβάλλον του McGregor αντέδρασε άμεσα στο γεγονός και λογικό είναι αφού μιλάμε για σοβαρά πράγματα αφήνοντας να διαρρεύσει πως όλα τα όπλα που διαθέτει ο champion του UFC είναι ρεπλίκα!  Ψεύτικα δηλαδή, όπως και να’χει πάντως οι Αρχές θα εξετάσουν τις φωτογραφίες που ο Conor είναι φάτσα κάρτα με όπλα και τις κουκούλες.

Για την οικονομία του θέματος το όπλο του McGregor, έστω και ψεύτικο είναι το αυτόματο πολεμικό και με σιγαστήρα κιόλας «Heckler and Koch MP5». Το παρακάτω δηλαδή: