19/03/2024

ΣΟΚ: Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ στον κόσμο του Κατς και όχι μόνο σκόρπισε ο θάνατος του Μεξικάνου παλαιστή «El Hijo del Perro Aguayo» στην διοργάνωση «Crash» την ώρα του αγώνα όπου αντίπαλος του ήταν ο σταρ του WWE Ray Mysterio!


Όπως μεταφέρετε από τα ξένα Μέσα ο Aguayo «ρίχθηκε» από τους αντιπάλους εκτός ρινγκ και στη συνέχεια επέστρεψε και δέχθηκε μια λαβή από τον Mysterio η οποία τον έριξε πάνω στα σχοινιά, όπως προβλέπει το σενάριο ώστε να κάνει ο αντίπαλος του την φημισμένη του τεχνική 619.

Όμως ο Aguayo εκείνη την στιγμή σταμάτησε να κινείται τελείως και παρότι ανά κάποια διαστήματα οι συναθλητές του και παράγοντες έξω από το ρινγκ προσπάθησαν να δουν αν είναι καλά, κανείς δεν σταμάτησε τη μάχη για πολλά λεπτά και οι υπόλοιποι «πάλευαν» τριγύρω του λες και ήταν όλα μέσα στο σενάριο. Ακόμη και όταν πήραν χαμπάρι ότι δεν είναι καλά, ο τρόπος που τον απομάκρυναν και η έλλειψη φορείου (ήταν στα αποδυτήρια για άλλον τραυματισμένο παλαιστή) έχουν προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες για την διοργάνωση.

Ο Aguayo μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μια ώρα μετά περίπου ανακοινώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Όσον αφορά τις αιτίες πολλά εικάζονται. Κάποιοι γράφουν ότι έπαθε ζημιά στην σπονδυλική του στήλη όταν έπεσε έξω ή όταν δέχθηκε το χτύπημα στιγμές πριν πέσει στα σχοινιά. Αλλού διαβάζουμε ότι έφτεγε ο τρόπος που έπεσε με τον λαιμό στα σχοινιά και η αντίσταση τους στον αυχένα του… Το σίγουρο είναι ότι μια ζωή χάθηκε και δεν γνωρίζουμε αν σταματούσε άμεσα ο αγώνας (όπως θα γινόταν σε μια μαχητική διοργάνωση) μήπως γλίτωνε ο άτυχος παλαιστής..

Rest In Peace.

Δείτε το βίντεο με προσοχή είναι σκληρό και αποκαρδιωτικό.