28/02/2020

Σε διεθνές σεμινάριο οι αθλητικοί σύλλογοι 360ο Βόλου – Λάρισας

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Σε Διεθνές Σεμινάριο Police Self Defence – Ju Jitsu – Karate παρευρέθησαν ο Προπονητής αλλά και αθλητές – στελέχη Σωμάτων Ασφαλείας που προπονούνται στους αθλητικούς συλλόγους 360ο Βόλου – Λάρισας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Για πρώτη φορά ο προπονητής του 360ο  , Γιοβάνης Συμεών παρευρέθηκε  ως εισηγητής και καλεσμένος των διοργανωτών του σεμιναρίου να διδάξει τεχνικές αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας για Σ.Α και Πολίτες. Μια αναγνώριση που επήλθε προς το πρόσωπο του από τους πλέον κορυφαίους προπονητές των μαχητικών στυλ που διδάχτηκαν, κάτι που προσδίδει την άρτια τεχνική κατάρτιση αλλά και την πλήρη μεταδοτικότητα εκμάθησης προς τους εκπαιδευόμενους.

 Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 170 με στελέχη Σ.Α από πολλές χώρες της Ευρώπης ( Ελλάδα, Βουλγαρία, Σουηδία, Ιταλία , Βοσνία , Σερβία ,κ.α.. όπως επίσης με συμμετοχή από πολίτες όπως και παιδιά

 Το σεμινάριο διεξήχθη στο Bansko 14-17/03/19 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ξενοδοχειακής μονάδας Grnad Hotel Bansko & Spa , δίνοντας την δυνατότητα σε εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους να χαλαρώσουν μετά τις προπονήσεις στα spa αλλά και να επισκεφτούν το χιονοδρομικό κέντρο του Όρους Pirin , ενός από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς της Βουλγαρίας.

Η Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο, συγχαίρουν τον προπονητή του 360ο για την επιλογή του ως εισηγητής και εύχονται υγεία , δύναμη και καλή σταδιοδρομία στο έργο που παράγει».