01/06/2020

Ο επικεφαλής εκπαιδευτής Krav Maga των αμυντικών δυνάμεων του Ισραήλ Boaz Aviram στην Ελλάδα

Ο Boaz Aviram είναι ο μόνος εν ζωή ο οποίος κατέχει τον τίτλο “Chief Instructor Krav Maga Israel Defense Forces IDF”. Αναλυτικά το άρθρο της KMP.


Είναι ο άνθρωπος που εκπαιδεύτηκε για να διδάξει το Krav Maga στις Ειδικές Δυνάμεις του Ισραήλ από τον “πατέρα” του Krav Maga Imrich Lictenfeld, έπειτα από τον Eli Avikzar (Chief Instructor krav maga IDF). Η επίσκεψή του είχε διάρκεια 9 ημέρες από τις 24 Αυγούστου ως τη 1 Σεπτεμβρίου και έγινε έπειτα από πρόσκλησή μας.

Το μεγαλύτερο τμήμα της εκπαιδευτικής ομάδας της Krav Maga Protection KMP συμμετείχε στο διήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης “Israel Defence Force Krav Maga Intensive Training Curriculum” και πιστοποιήθηκε από τον κ. Μπόαζ Άβιραμ. Ο κ. Άβιραμ έμεινε πλήρως ικανοποιημένος με την τεχνική κατάρτιση των εκπαιδευτών που έλαβαν μέρος στη εκπαίδευση, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

O Ιδρυτής/Επικεφαλής εκπαιδευτής της KMP κ. Οικονόμου,  μαζί με τον βοηθό του κ. Γιαννώρο, εκπαιδεύτηκαν συνολικά εννιά ημέρας και έπειτα εξετάσεων πιστοποιήθηκαν ως “Original Israel Defense Forces (IDF) Krav Maga Instructor ”,ολοκληρώνοντας την αυθεντική ύλη του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ.

Ο κ. Οικονόμου ως ο μοναδικός Έλληνας εκπαιδευτής Krav Maga με τον βαθμό Master Instructor Pure Krav Maga (IDF Curriculum) κρίθηκε ικανός από τον κ. Άβιραμ, να εκπαιδεύει μονάδες ασφαλείας σύμφωνα με την ύλη εκπαίδευσης του IDF.

Επίσης οι επιτυχείς εξετάσεις της KMP, και η ίδια φιλοσοφία της με το στρατιωτικό Krav Maga όπως αυτό διδάχτηκε από τον Imi Lichtenfeld, προτού μετατραπεί για τους πολίτες, στάθηκαν ικανές ώστε να λάβει ακόμη μία πιστοποίηση ο Οργανισμός μας, με τη βαρύτητα του ονόματος και της υπογραφής του Επικεφαλής Εκπαιδευτή του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ, ως “Original IDF Krav Maga Training System”

Ιδιαίτερη τιμή για την KMP, ήταν ότι ο κ. Άβιραμ παρείχε τις εκπαιδεύσεις με τη στολή του Οργανισμού μας, φέροντας την Ελληνική σημαία επάνω του. Τα οφέλη του Οργανισμός μας εκτός των πιστοποιήσεων ήταν τεράστια, καθώς καθημερινά ο κ. Άβιραμ ανέλυε με κάθε λεπτομέρεια την γέννηση και την τροποποίηση του Krav Maga, από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε να διδάσκετε μέσα στις στρατιωτικές μονάδες του Ισραήλ, μέχρι και σήμερα στους πολίτες.

Εδώ και αρκετό καιρό η KMP, συνεργάζεται με τον κ. Άβιραμ με πρώτη επαφή η αφορμή του άρθρου ¨Ποια είναι η Αλήθεια για το Krav Maga¨, το οποίο ενέκρινε και επιβεβαίωσε ο ίδιος. Το άρθρο είναι μια συλλογή επίσημων πληροφοριών από την αρθρογραφία του Ισραήλ, μεταφρασμένο στα Ελληνικά, παρέχοντας σημαντικές και πρωτίστως αληθινές πληροφορίες σχετικά με το Krav Maga.

Η KMP συνεχίζει το εκπαιδευτικό της έργο με σοβαρότητα και πάνω απ΄ όλα ειλικρίνεια, παρέχοντας στα μέλη τις εκπαιδεύσεις υψηλού επιπέδου και πτυχία διεθνώς αναγνωρισμένα.