18/05/2024

Οι 10 ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να είναι μαχητές σε ρινγκ και κλουβιά!

Έχω δει πολλές φορές μαχητές, ή φαν των μαχητικών αθλημάτων, να κοροϊδεύουν με Memes τους ποδοσφαιριστές που «κλαίγονται» με το πρώτο σκληρό μαρκάρισμα, σε αντίθεση με τους δικούς μας μαχητές φυσικά φυσικά. Πρέπει να ομολογήσουμε όμως ότι υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που άνετα θα μπορούσαν να βρίσκονται στη δική μας πλευρά αν δεν κλωτσούσαν μια μπάλα… Μπορεί να είχαν λιγότερα λεφτά αλλά θα είχαν και λιγότερα νεύρα.


Ας δούμε την λίστα μας και φυσικά στο τέλος του άρθρου μπορείτε να σχολιάσετε ή να προσθέσετε όποιο όνομα θέλετε!

10) Nigel De Jong 

Η κλωτσιά του στον Xabi Alonso μόνο στο Mike’s Gym μαθαίνεται…

9) Pepe

Λογικά είναι λιγότεροι οι παίχτες με τους οποίους δεν έχει πλακωθεί ο PEPE από αυτούς που έχει τσακωθεί, με αποκορύφωμα την απαράδεχτη επίθεσή του επί του παίχτη της Getafe στο μεταξύ τους παιχνίδι.

8) Zlatan Ibrahimovic

Ο Ταεκβοντίστας και kickboxer των γηπέδων δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Θα μπορούσε να είναι και ψηλότερα αλλά μοιάζει με τύπος που δεν σε δέρνει γιατί ξέρει ότι μπορεί και βαριέται να το κάνει πράξη…

7) Javier Mascherano 

O Αργεντινός μεσοαμυντικός είναι επιτομή της μαχητικότητας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και γνωστός ως ένας από τους πιο σκληρούς των ομάδων που έχει παίξει. Σε ένα παιχνίδι της χώρας του με το Ecuador αποβλήθηκε μάλιστα γιατί κλώτσησε έναν του ιατρικού επιτελείου του αγώνα!

6)  Craig Bellamy 

Ο τύπος τα έχει γράψει αναλυτικά στην αυτοβιογραφία του. Μεθυσμένος σε αποστολή της Liverpool πήρε ένα μπαστούνι του γκολφ και βάρεσε τον κοιμισμένο εκείνη την ώρα Riise, βρέθηκε στο τσακ από το να έρθει στα χέρια με τον Άλαν Σίρερ και τον Γκρέαμ Σούνες και γενικά δεν ήταν και το καλύτερο παιδί.

5) Vinnie Jones

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που έκανε διπλή καριέρα ρίχνοντας ξύλο. Μια στο ποδόσφαιρο ας αμυντικός και μια ως «άγριος» σε αρκετές καλές ταινίες.

4) Gennaro Gattuso

Αυτή είναι άλλη μια περίπτωση που δεν χρειάζεται εξήγηση… Ο Ιταλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έφτιαξε τεράστια καριέρα με το ταμπεραμέντο του αφού πολλές φορές ξεκινούσε φασαρίες μόνος του κόντρα σε ολόκληρη την αντίπαλη ομάδα (Tottenham) … Ξέρετε πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν ρίξει «ανάστροφη» στον Zlatan Ibrahimovic, που έχουν αρπάξει από τον λαιμό το Marcelo Lippi που ήταν και προπονητής του τότε; Που σφαλιάρισε τον Beckham; Οκ αυτό το τελευταίο δεν ήταν και το πιο δύσκολο.

3) Marco Materazzi 

O Ιταλός αμυντικός μπορεί να είναι ιδιαίτερα γνωστός για την κουτουλιά που δέχτηκε από τον Zidane, όμως έχει ρίξει τόσο ξύλο σε αντίπαλους επιθετικούς και όχι μόνο που θα έπρεπε να έχει ανέκδοτα σαν τον Τσακ Νόρρις.

2) Edmundo 

Ο παλαίμαχος πια διεθνής βραζιλιάνος Striker είχε το παρατσούκλι «the animal» ή «το ζώο» όχι για τις διατροφικές του συνήθειας αλλά για τον απίστευτα οξύθυμο χαρακτήρα του. Έχει κλωτσήσει κάμερα μαν μετά από χαμένο πέναλτι, έχει δείρει συμπαίχτες στα αποδυτήρια και παρότι επιθετικός έχει βγάζει σεζόν με 7 κόκκινες κάρτες…

1) Joey Barton

Θέλει και ρώτημα; Μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει τιμωρηθεί 3 φορές από την Ομοσπονδία για επιθέσεις εντός αγωνιστικού χώρου, μία για την επίθεση στον Dabo σε προπόνηση που ήταν τόσο σφοδρή που καταδικάστηκε σε κανονικό δικαστήριο με αναστολή, μια για το… hadoken στο στήθος του Morten Gamst Peterson και μια γιατί επιτέθηκε σε τρεις παίχτες ταυτόχρονα στον τελευταίο αγώνα της σεζόν 2011-2012. Υπάρχουν βίντεο που τον δείχνουν να προπονείται με τον Ricky Hatton… Ίσως αν αντί για ποδοσφαιριστής είχε γίνει πυγμάχος μπορεί να μην είχε τόση οργή μέσα του.

https://www.youtube.com/watch?v=XegUySZ7gUA