28/03/2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση εκπαιδευτών από την Masada Israel σε συνεργασία με την Krav Maga Protection KMP International

H KMP International ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας εκπαιδεύσεων ασφαλείας του Ισραήλ Masada, διοργάνωσε για τους εκπαιδευτές του προγράμματος Tactical Combat Training TCT, σχολή εκπαιδευτών “Tactical Combat Shooting”.


Οι εκπαιδευτές της KMP International, εκπαιδεύτηκαν σε τακτικές πυροβόλων όπλων σύμφωνα με το Israeli combat shooting και πιστοποιήθηκαν από την Masada, με Ισραηλινά πτυχία. Την εκπαίδευση την παρείχε ο Διευθυντής της Masada, πρώην εκπαιδευτής των ειδικών δυνάμεων του στρατού και της αστυνομίας Guy Rozenfeld.

O κ. Ρόζενφελντ έμεινε πλήρως ικανοποιημένος από την επίδοση των εκπαιδευτών της KMP International και από τον επικεφαλής της κ. Οικονόμου, στον οποίον δόθηκε ο βαθμός Advanced Level Instructor Tactical Combat Shooting και το δικαίωμα να πιστοποιεί στην Ελλάδα με τα πτυχία της Masada Israel.

Η αδελφοποίηση των δύο οργανισμών ανοίγει τον δρόμο για εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις εντός Ελλάδος, με Ισραηλινά πτυχία αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ.