ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Η εκπαίδευση είναι ένας Μαραθώνιος!

ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Η εκπαίδευση είναι ένας Μαραθώνιος!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ είναι για 2η χρονιά ο Αποκλειστικός Ευγενικός Υποστηρικτής Εκπαίδευσης του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης

Λίγες μέρες έχουν μείνει για την πραγματοποίηση του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, με την Αποκλειστική Ευγενική Υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.

Με σαφή προσανατολισμό στη διασύνδεση της εκπαίδευσης και του αθλητισμού, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, συμμετέχει στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, με την ομάδα τρεξίματος «XinisRunners», η οποία αποτελείται από τους σπουδαστές, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες του.

Παράλληλα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, όπως έχει αποδείξει επανειλημμένα στην μακρόχρονη διαδρομή του, συνεχώς επιδεικνύει αυξημένο αίσθημα  κοινωνικής ευθύνης. Με αφορμή τη συμμετοχή των «XinisRunners» στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, καλέσαμε όλη τη πόλη να δηλώσει συμμετοχή στην ομάδα μας. Τα έσοδα από τις εγγραφές των δρομέων της ομάδας «XinisRunners», θα δοθούν σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Φέτος, προκειμένου να ενισχύσουμε τους νέους ανθρώπους και με στόχο να τους φέρουμε πιο κοντά τους νέους στις αξίες του αθλητισμού, του εθελοντισμού και της εκπαίδευσης, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ανέλαβε να καλύψει το κόστος συμμετοχής για όλες τις ομαδικές εγγραφές των σχολείων Β΄θμιας Εκπαίδευσης εντάσσοντας τους στην ομάδα «XinisRunners», καθώς και να τους παρέχει τον εξοπλισμό της διοργάνωσης.

Οι συμμετέχοντες, θα παραλάβουν τον εξοπλισμό από το περίπτερο 10 της ΔΕΘ, στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 έως τις 19.00 και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 έως τις 13.00.

Η εκπαίδευση είναι ένας Μαραθώνιος… αρκεί να τρέξεις στη σωστή κατεύθυνση!