Ιαπετός Χανίων: Με 35 αθλητές στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Γου Σου Κουνγκ Φου

Ιαπετός Χανίων: Με 35 αθλητές στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Γου Σου Κουνγκ Φου

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιαπετός  Χανίων συμμετείχε  στο 2o Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Γου Σου Κουνγκ Φου στο Ηράκλειο την Κυριακή 7 Απριλίου δίνοντας ηχηρό παρών οντας ο πολυπληθεστερος σε αθλητές σύλλογος του πρωταθλήματος με 35 αθλητές. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Όλοι διαγωνιστηκαν στο αγώνισμα Light sanda(άθλημα πλήρους επαφής) και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ενώ πολλοί νεαροί ιδίως αθλητές είχαν την ευκαιρία να μπουν σε ρυθμούς αγώνων για πρώτη φορά αποκομιζοντας όμορφες κ πολύτιμες εμπειρίες, οι δε πιο έμπειροι έδωσαν ποιοτικούς αγώνες δείχνοντας ωριμότεροι και βελτιωμένοι.

Ο αγωνιστικός απολογισμός της ημέρας ήταν 24 νίκες στα παιχνίδια που έδωσαν οι αθλητές του Συλλόγου ,απόδειξη της σταθερής ανοδικής πορείας του επιπέδου του Σωματείου.

Ο προπονητής του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές του ανεξαρτήτως θέσης που κατέκτησαν για την εν γένει συμπεριφορά τους και το πνεύμα με το οποίο αντιμετώπισαν τις αγωνιστικές προκλήσεις και ευχαριστεί τους γονείς για την διαρκή στήριξη των προσπαθειών τους».