29/04/2024

«Βασιλιάς» στο δάγκωμα ο Suarez πιο… δολοφονικός ο Tyson!

Με αφορμή το δάγκωμα που επιχείρησε ή τελικά έκανε ο Maidana στο χέρι του Floyd Mayweather το fightsports.gr πραγματοποιεί αφιέρωμα σε μερικά από τα πιο ιστορικά… δαγκώματα που έχουν πραγματοποιηθεί στον αθλητισμό. Πρωτοπόρος στην κατηγορία ο ένας και μοναδικός Luis Suarez που έχει δείξει τα άγρια ένστικτά του τρεις φορές. Βέβαια, το πιο «δολοφονικό» δάγκωμα ήταν αυτό του Mike Tyson στον Holyfield, καθώς ο «Iron Mike» ξεκάθαρα ήθελε και κατάφερε να κόψει κομμάτι από το αυτί του «The Real Deal». Πάμε, λοιπόν να θυμηθούμε θύτες και θύματα με βίντεο και φωτογραφίες:

MIKE TYSON VS EVANDER HOLYFIELD (VIDEO)

Στις 28 Ιουνίου του 1998 οι φανς της πυγμαχίας είχαν στηθεί μπροστά από τις τηλεοράσεις για τη μεγάλη ρεβάνς των δύο κορυφαίων της εποχής εκείνης. Ο Tyson δεν άντεξε την πίεση και δάγκωσε το αυτί του αντιπάλου και κατά συνέπεια αποβλήθηκε από τον αγώνα. Το 2009 καλεσμένος σε γνωστή εκπομπή ο παλαίμαχος παγκόσμιος πρωταθλητής είχε πει ότι ο Holyfield τον κουτούλησε πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι κι έτσι έχασε την ψυχραιμία του.

tyson holyfield

 

KOMBAT SUAREZ… TRILOGY (VIDEO)

O άσος της Μπαρτσελόνα Luis Suarez είναι ένα πραγματικό… βαμπίρ στην κοινωνία του αθλητισμού. Είναι ο απόλυτος «βασιλιάς» της κατηγορίας διότι το έχει κάνει τρεις φορές έχει τιμωρηθεί βάναυσα για την κάθε μία ξεχωριστά, αλλά μυαλό δεν έβαλε μέχρι και το καλοκαίρι που μας πέρασε. Η Μπάρτσα για να έχει καλυμμένα τα νότα της έβαλε ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο και σε περίπτωση που Ουρουγουανός συνεχίσει τη συνήθειά του τότε θα πρέπει να παίζει μπάλα μέχρι τα βαθιά γεράματα για να ξεχρεώσει.

chielini suarez

suarez bakkal

suarez ivanovic

 

 

ΔΑΓΚΩΜΑ… ΧΧΧ (VIDEO)

Το πιο πρωτότυπο σε αθλητικά, ποδοσφαιρικά πείτε το όπως θέλετε πλαίσια, διότι σε άλλες καταστάσεις είναι συχνό φαινόμενο το πραγματοποίησε ο Francsico Gallardo. Θύματα του τότε ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης ήταν οι… όρχεις και το πέος του δύσμοιρου Reyes που λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πέτυχε ένα φανταστικό γκολ και ο συμπαίκτης του τον επιβράβευσε με τον πλέον περίεργο τρόπο.

gallardo reyes

 

TO ΔΑΓΚΩΜΑ… ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ (VIDEO)

Μπορεί να τον κατέγραψαν πάνω από 100 κάμερες. Ο Jermain Defoe όμως λέει πως και μέχρι να πεθάνει θα πιστεύει ότι ο διαιτητής είδε λάθος και πως ποτέ του δεν δάγκωσε τον Javier Mascherano. Εντάξει, όσοι δεν έχετε δει το βίντεο ευκαιρία είναι διότι ο Defoe κόντεψε να… τυφλώσει τον μισό πλανήτη.

Spurs v West Ham

 

ROLLINS… 

Οι καυγάδες στο NBA δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Πολλάκις έχουμε δει να πέφτουν… κλοτσιές και μπουνιές. Όμως στα παλιά τα χρόνια και σ’έναν αγώνα για τα Play Off μεταξύ των Celtics και των Hawks ο Wayne Monte Rollins ξέφυγε και δάγκωσε τα δάχτυλα του θρυλικού Danny Ainge. Μερικά ράμματα και το σοκ που υπέστη ο κόσμος του αθλητισμού τότε ήταν της πράξης του «Tree».

rollins ainge