08/12/2021

Απόστολος Παπανικολάου: Συναντήσαμε εμπόδια, αλλά πλέον είμαστε δυνατοί

Ο Απόστολος Παπανικολάου, δάσκαλος του Αετού Κω μίλησε αποκλειστικά στο Fightsports.gr για τις δυσκολίες που συνάντησε όταν ανέλαβε την σχολή ενώ τονίζει πως οι συμμετοχές σε event έχουν περιοριστεί καθώς δεν γίνονται διοργανώσεις στο νησί.

«Ο Σύλλογος υπάρχει 20 χρόνια και έχει διανύσει μίλια επιτυχιών. Ο δάσκαλος Πάτροκλος Μακρής είχε αρχικά την σχολή και μετά ανέλαβα εγώ. Ο κ. Μακρής είναι ενεργός ακόμη και μας στηρίζει», τόνισε αρχικά ο προπονητής Καράτε ενώ αναφέρθηκε και στα εμπόδια που συνάντησε. «Συνάντησα εμπόδια από άλλους δάσκαλος και μαθητές που ήθελα να αναλάβουν εκείνοι την σχολή. Βρέθηκα σε δύσκολη θέση», είπε ο Παπανικολάου που έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια. «Τελικά τα καταφέραμε. Μας έχει δώσει ο δήμος Κω αίθουσα πολεμικών τεχνών κι ευχαριστούμε που μας εξυπηρετεί. Σε περίοδο οικονομικής κρίσης δυστυχώς δεν έχουμε ακόμη δικό μας χώρο για να καλύψουμε όλες τις ώρες με μαθήματα Καράτε και Ju Jitsu. Ο στόχος μας είναι να βρούμε τον δικό μας χώρο. Άλλωστε είμαστε μία σχολή με παγκόσμια αναγνώριση σε αυτά τα στυλ αλλά και στο Brazilian Ju Jitsu». Καταλήγοντας ο Παπανικολάου μίλησε για την έλλειψη συμμετοχής σε event.

«Δεν γίνονται πολλά event στο νησί και δεν υπάρχουν χρήματα να ταξιδεύουμε συνέχεια. Ευτυχώς υπάρχουν χορηγοί που μας στηρίζουν και τους ευχαριστώ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους».