19/04/2024

Απίστευτα βίαιος ο ξυλοδαρμός της Mack από τον Warmachine… Σκληρές φωτό και περιγραφή

Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί στα ΜΜΕ ο φερόμενος ως ξυλοδαρμός της πορνοστάρ Christy Mack από τον τέως σύντροφό της και μαχητή ΜΜΑ, John Koppenhaver «warmachine».


Η ίδια δεν είχε κάνει κάποια δήλωση αλλά ο καταζητούμενος δράστης με διάφορα tweets άφηνε να εννοηθεί ότι την έπιασε να τον απατάει, ότι ήταν αυτοάμυνα κοκ και πολύς κόσμος άρχισε να αστειεύεται για το επάγγελμά της κοκ. Σήμερα η Mack κοινοποίησε την πρώτη επίσημη περιγραφή του γεγονότος και είναι άσχημο…πολύ άσχημο και ΔΕΝ δικαιολογείται για κανένα λόγο, ούτε για το επάγγελμά της, ούτε την οποιαδήποτε συμπεριφορά της…

Σύμφωνα λοιπόν με την Mack οι δύο τους είχαν χωρίσει από τον Μάιο και ο θύτης είχε μετακομίσει σε άλλη πόλη. Τη συγκεκριμένη η μέρα αυτός πήγε στο σπίτι της ακάλεστος και την βρήκε με έναν άλλον άνδρα, ντυμένοι και οι δύο κανονικά. Αφού έδειρε τον τύπο, την έβαλε να κάνει ντουζ μπροστά του για να ξυλοκοπήσει αλύπητα. Αποτέλεσμα, 18 σπασίματα στα κόκαλα γύρω από τα μάτια, σπασμένη μύτη σε δύο σημεία, χαμένα δόντια και άλλα σπασμένα κόκαλα σε όλο το σώμα. Δεν μπορεί να μασήσει ούτε να δει από το αριστερό μάτι και φυσικά ούτε και να μιλήσει. Το συκώτι της είναι σοβαρά τραυματισμένο όπως και τα πλευρά της ενώ τα πόδια της είναι τόσο μελανιασμένα που δεν μπορεί να περπατήσει.

Έχει πάρα πολλές αμυχές σε όλο της σώμα αφού ο Warmachine εκτός ότι της έκοψε τα μαλλιά με το κουζινομάχαιρο, αποφάσισε να την χαράξει σε πολλά σημεία. Προσπάθησε να την βιάσει αλλά δεν τα κατάφερε και όταν πήγε στην κουζίνα να βρει ένα καλύτερο μαχαίρι αυτή βρήκε την ευκαιρία και σύρθηκε εκτός σπιτιού και στον γείτονα που την πήγε στο νοσοκομείο.

Δείτε όλη την ανακοίνωσή της εδώ ενώ οι φωτό νομίζω τα λένε όλα:

cma